Onze bloemen

Wil je graag verse seizoensbloemen? Lokaal, duurzaam en natuurvriendelijk geteeld. Vanaf mei tot in oktober kun je bij mij een boeket bestellen.

Op een oppervlakte van 500m2 telen wij zowel vaste, eenjarige als tweejarige planten. Hier staan ruim 100 verschillende bloemsoorten die in volle grond worden gekweekt.

De tuin beweegt mee met het seizoen, het aanbod verschilt daarom ook per week. Iedere bos is dus uniek! En heb je speciale wensen, laat het me weten. Je kunt losse boeketten bestellen, maar ook het afnemen van een abonnement behoort tot de mogelijkheden. Klik hieronder voor meer info en om bloemen te bestellen.

DIY Bloemenemmer

Heb je een feest of evenement waar je graag zelf bloemen voor wilt schikken? Dan kun je kiezen om een bloemenemmer te bestellen.  Hierin krijg je losse stelen in verschillende soorten, maten en vormen. Vers van het land!

 

In een emmer zitten 75 stelen. Heb je een speciale voorkeur qua bloemen of kleuren? Laat het me weten, dan probeer ik hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

 

Meerdere emmers bestellen kan uiteraard ook.

Bloemist & Florist

Ben je bloemist of florist en wil je graag onze bloemen verkopen in je winkel of gebruiken voor een opdracht? Neem contact met me op en laat me weten hoe ik je kan helpen. Elke week kan ik je een overzicht sturen met de bloemen die op dat moment beschikbaar zijn en kan jij je bestelling doorgeven.

Vervolgens oogst ik de bloemen voor je en bezorg ik ze op jouw gewenste locatie.